Et team av blikkenslagere klare for å hjelpe deg

På grunn av erfaring med tømring og blikkenslager har vi muligheten til å levere en rekke tjenester og produkter, vi har fokus på kvalitet i arbeidet.

20+
Års erfaring
2
Erfarene ansatte
80+
Fornøyde kunder
Vårt mål

Fornøyde kunder

Vårt overordnede mål er fornøyde kunder. God kommunikasjon er viktig, sammen kommer vi frem til de beste løsningene!

Vår historie

Historien om hvordan Tangen Blikk startet

Tangen Blikk startet 2019 og vi er i dag to ansatte, Simon Tangen og Carl Aslaksen. Vi har begge fagbrev som blikkenslagere, Simon har i tillegg mesterbrev. Vi er godkjent mesterbedrift. Carl har også lang erfaring fra tømrerfaget, da han har jobbet 10 år som tømrer.

Vi tar oppdrag både for privat kunder og bedrifter. Vårt nedslagsfelt er, Vestfold og Telemark. Flere kunder har satt stor pris på at vi kan levere tømrer- og blikkenslager tjenester som et samlet produkt.

Våre verdier

Verdiene som driver vårt arbeid

Fornøyde kunder

Vårt overordnede mål er fornøyde kunder. Dette får vi ved å levere til konkurransedyktige priser, kvalitet i arbeidet som utføres, og ryddighet i hele prosessen fra avtaleinngåelse til ferdig produkt.

Kvalitet

Vi er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd fordi vi vet at det gir oss fornøyde kunder som igjen fører til at vi får nye oppdrag.

Forpliktelse

Når vi har gjort en avtale, holder vi den fordi vi vet hvor frustrerende det kan være når noen lover og ikke holder avtale.

Erfaring

Vi har lang erfaring i bransjen fra både blikkenslager- og tømrer arbeider som gjør at vi raskt ser de gode løsningene. Lang erfaring gjør også at vi er effektive.

Effektivitet

Vi prioriterer å ferdigstille igangsatte prosjekter/jobber før vi reiser til neste jobb. Dette gjør at kunden ikke trenger vente lenge før vi kan levere ferdig produkt.

Lederteamet

Det fantastiske laget bak Tangen Blikk

Simon Tangen

Daglig leder/blikkenslager

Fagbrev som blikkenslager, fagskole og mesterbrev. Erfaring fra prosjektledelse i offentlig og privat sektor. Serviceinnstilt og fleksibel.

Carl Aslaksen

Blikkenslager

Fagbrev som blikkenslager, lang tømrer erfaring, kreativ og løsningsorientert

Se hvordan vi jobber

Ta en titt på en
video av vårt arbeid